STREETFOOD BY HAN AMSTERDAM

STREETFOOD BY HAN AMSTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 326 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Streetfood by Han Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

3 apr 2022 om 17:59 Lekker, maar er mag iets meer saus op
22 jan 2022 om 8:21 Lang bezorgtijd. Eten was lekker (6,5) maar de zalm in mijn gerecht ontbrak .
28 dec 2021 om 8:57 Great !
18 dec 2021 om 14:42 POISENED and SCAMMED: After I Paid/ordered, it had been shared that my food will be delivered in 2,5 hours later. So I had to pick from UMAMI BY HAN, who asked me to pay again!! What a scam.More,the food poisined me, emergency doctor came at 6am!!
17 dec 2021 om 22:51 Ik dacht dat t warm eten was, maar was lekker. Even was t dat mijn eten niet bezorgd zou worden. Vanwege dat thuisbezorging over bezet was. Jullie hebben mij gebeld en bezorgd mij geholpen. En kreeg toch mijn eten. Bedankt
3 dec 2021 om 22:12 I am always enthusiastic but today it was hardly warm even almost cold and sate was dry. I waited 70 minutes instead of the promised 35. You guys can do better
16 nov 2021 om 22:43 Missed half my order. I only order 4 items. Dessert not worth the price, all the ingredients of the dessert just in a box Vegetables of both chicken & salmon salades very mediocre First and last time ordering here Prices don’t match the food quality
7 nov 2021 om 19:56 food very nice as usual. Unfortunately it came very late and cold. No fault of the restaurant they said the food was ready for more than half hour but none was there to pick it up. I don't fault the driver either, Thuisbezorgd should manage this
3 nov 2021 om 20:42 Definitely don’t get the snack attack, they were disgusting deep fried mush with a horrible taste. The beef and rice was alright. The signature Beijing duck bun was awesome (wish I’d got 4 of those)
6 okt 2021 om 21:10 Bezorging was goed, maar de kip leek al een dag oud (heel taai en niet krokant) en de saus was heel zoet. Misschien hadden we net pech, maar ik ga hier niet nog een keer bestellen
1 sep 2021 om 19:06 De saté was zeer vettig, waarschijnlijk gemaakt van speenvarken. De jus van het vet zat ook in het bakje met kleine dobbelsteentjes komkommer en kleine stukjes paprika. De vettige smaak overheerste.
18 aug 2021 om 20:07 Bezorger :(