STREETFOOD BY HAN AMSTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 353 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Streetfood by Han Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

8 dec 2023 om 17:24 prima eten. Betaal wel een plastic tas toeslag...komt het in een papieren tas.. €0.20 graag retour !
4 nov 2023 om 23:38 Bwaaaaaargghhhhhh
21 okt 2023 om 21:04 Veel bami en weinig vlees met sous en groenten bijna niet te vinden. Heel slecht. Je krijgt niet wat op t menu staat
17 sep 2023 om 13:52 Heeft weinig met streetfood te maken.
22 jul 2023 om 21:27 Ruim 1,5 uur moeten wachten!! Eten was koud en de rijst was hard, het zag er onsmakelijke en was niet te eten! Dit was eens, maar nooit meer!!! Zal ook een klacht indienen ,heb nig niet eens een hap van genomen en het in de prullenbak gegooid!!!
11 jun 2023 om 21:09 Tasty but you get a lot of rices but the rest is a nit that much
3 jun 2023 om 22:10 Het eten was geweldig! Ik ga zeker nog eens bestellen. Ik hoop alleen dat ik volgende keer sneller van mijn eten kan genieten.
7 apr 2023 om 17:35 Was lekker
8 mrt 2023 om 9:01 Snel en superlekker!
23 feb 2023 om 20:23 Ik was altijd fan, maar de laatste tijd worden er vaak meerdere ingrediënten vergeten bij ons (groente vergeten of erg karig, zoals 6 maiskorrels en 6 sojabonen). Dan hou je eigenlijk alleen een bak rijst met wat vlees over.
17 feb 2023 om 20:02 Heerlijke sea food ramen
4 feb 2023 om 22:09 Werkelijk fantastisch